Orthodontie Zwielich
Orthodontie Zwielich   Stephensonsstraat 35
1097 BA Amsterdam
Orthodontie Zwielich   020 820 11 30

Visitatiecommissie

 

De visitatiecommissie, met onder meer andere orthodontisten, hebben in maart j.l. onze praktijk bezocht. Zij hebben een zeer positieve indruk gekregen van orthodontist dr. Zwielich en de praktijk. Volgens hen is het een ervaren en enthousiaste collega die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Zo gebruikt hij veel nieuwe technieken, zoals palatinale minischroeven, het Benefit systeem (distalizer, hybride Hyrax), een 3D scanner en de indirecte bondingtechniek. Hiermee worden, volgens hen, goede behandelresultaten bereikt.

De sfeer in de praktijk is, volgens de visitatiecommissie, goed. Patiënten ervaren de behandeling als zeer positief. Ook verwijzers zijn tevreden over de samenwerking met orthodontist dr. Zwielich.

Daarnaast vindt de commissie dat orthodontist dr. Zwielich zich goed heeft voorbereid op de visitatie en zijn er door hem gevarieerde en inspirerende casussen besproken en laten zien.

Zwielich Orthodontie is uiteraard erg trots over de commissie gestelde beoordeling en wilt hierbij alle patiënten hartelijk bedanken voor het vertrouwen in onze praktijk.

 

 

 

 

← Terug naar overzicht